”Olemme suomalainen perheyhtiö, joka sijoittaa kestävään omistamiseen ja hyvään työkulttuuriin.”
Timo Kokkila, toimitusjohtaja & hallituksen jäsen

Pääomia rakennetun kannan koko elinkaareen

Pontos sijoittaa kiinteistöalan innovaatioihin rakennetun kannan koko elinkaaren osalta ja opportunistisesti houkutteleviin kasvuyrityksiin ilman toimialarajauksia.

Kasvavien alueiden kehittämistä

Pontos sijoittaa kiinteistö- ja kehitysprojekteihin, joissa on nähtävissä erityistä potentiaalia.

Videoblogi

Hyvä olo kantaa pitkälle

Me Pontoksessa uskomme, että työyhteisön hyvinvointi kasvattaa yrityksen tuottavuutta ja siksi sitä on strategisesti kannattavaa tukea. Pontos sijoitti Hintsa Performanceen kesällä 2018, ja loppuvuodesta päätimme kokeilla Hintsan Teams-ohjelmaa Pontoksen Helsingin tiimillä. Tervetuloa seuraamaan treenejämme elämänhallinnasta ravintoon, ja kaikkeen siltä väliltä, Hintsa Performancen ohjelman opastamana videoblogin muodossa!

Uskomme moderniin työkulttuuriin ja etsimme jatkuvasti ideoita edistääksemme hyvinvointiamme ja työskentelytapojamme. Ammattimaisella otteella ja pitkäjänteisellä työllä saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Pontos työnantajana
Katso yritysesittely

Pontos uskoo kiinteistöalan digitalisaatioon.

Pontoksen private equity -sijoituspäällikkö Risto Kankaanpää esittelee kaupallisten kiinteistöjen tekoälyyn perustuvaa energianhallintajärjestelmää (EN):

Pontos Twitterissä

Pontoksen syyspäivät vietettiin @calliolaevents’ssä rennon ajanvieton ja hyvän ruuan parissa. Tai chi -tunnilla harmonisoiduimme kehojemme ja ympäröivän maailman kanssa. ☯️✨ Näimme myös haikaran, joka on kuulemma harvinainen näky luonnossa. Ihana reissu! #PontosSpirit #Calliola

Follow the construction progress on our five-star hotel, Viceroy at Ombria Resort, and branded residences, the Viceroy Residences at Ombria Resort!

Head to our website and follow the construction works at Ombria Resort:

#property #realestateinvestment https://t.co/V4wa8Lnlzh

Load more