Vakaa sijoittaja, joka edistää kiinteistöalan muutosta

”Olemme suomalainen perheyhtiö, joka sijoittaa kestävään omistamiseen ja hyvään työkulttuuriin.”
Timo Kokkila, toimitusjohtaja & hallituksen jäsen

Tilaa Ombria Resortin uutiskirje!

Uutiskirjeessä saat suoraan sähköpostiisi uutisia Ombria Resortin rakentamisen edistymisestä ja kestävästä aluekehityksestä. Uutiskirje (EN) ilmestyy 1–4 kertaa kuukaudessa.

Pääomia rakennetun kannan koko elinkaareen

Pontos sijoittaa kiinteistöalan innovaatioihin rakennetun kannan koko elinkaaren osalta ja opportunistisesti houkutteleviin kasvuyrityksiin ilman toimialarajauksia.

Kasvavien alueiden kehittämistä

Pontos sijoittaa kiinteistö- ja kehitysprojekteihin, joissa on nähtävissä erityistä potentiaalia.

Videoblogi

Hyvä olo kantaa pitkälle

Me Pontoksessa uskomme, että työyhteisön hyvinvointi kasvattaa yrityksen tuottavuutta ja siksi sitä on strategisesti kannattavaa tukea. Pontos sijoitti Hintsa Performanceen kesällä 2018, ja loppuvuodesta päätimme kokeilla Hintsan Teams-ohjelmaa Pontoksen Helsingin tiimillä. Tervetuloa seuraamaan treenejämme elämänhallinnasta ravintoon, ja kaikkeen siltä väliltä, Hintsa Performancen ohjelman opastamana videoblogin muodossa!

Uskomme moderniin työkulttuuriin ja etsimme jatkuvasti ideoita edistääksemme hyvinvointiamme ja työskentelytapojamme. Ammattimaisella otteella ja pitkäjänteisellä työllä saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Pontos työnantajana
Katso yritysesittely

Pontos uskoo kiinteistöalan digitalisaatioon.

Pontoksen private equity -sijoituspäällikkö Risto Kankaanpää esittelee kaupallisten kiinteistöjen tekoälyyn perustuvaa energianhallintajärjestelmää (EN):

Pontos Twitterissä

Load more