Ajankohtaista

Pontos yhteistyöhön Hintsa Performancen kanssa työhyvinvoinnin edistämiseksi

0
(0)

Sijoitusyhtiö Pontos laajentaa portfoliotaan sijoituksella hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kasvuyritykseen Hintsa Performanceen 10% osuudella. Sijoitus on Pontokselle tärkeä kehitysaskel työhyvinvoinnin ja paremman työelämätasapainon edistämisessä.

Hintsa Performancen ydinliiketoimintaa on parempaan elämään ja suorituskykyyn tähtäävien valmennusten ja palvelujen tarjoaminen yrityksille. Palveluita ovat muun muassa räätälöidyt johdon valmennukset sekä koko henkilöstön kattavat skaalautuvat hyvinvointipalvelut. Kaikissa Hintsan palveluissa hyödynnetään yrityksen omia digitaalisia sovelluksia.

Yrityspuolella Hintsa on noin kolminkertaistanut liiketoimintansa viimeisen kahden vuoden aikana, ja kasvu näyttää vahvalta tänäkin vuonna. Nouseva kysyntäalue on ollut erityisesti vakuutus- ja terveysala, jossa näkyy siirtymä reaktiivisesta ennaltaehkäisevään toimintaan.

Työhyvinvointi puolestaan on Pontoksen liiketoiminnan ydinarvo. “Haluamme Pontoksessa konkreettisesti panostaa työhyvinvointiin ja ihmisten jaksamiseen. Kun ihmiset voivat hyvin, yrityskin voi paremmin. Ihmisten hyvinvointiin panostaminen on itsessään tärkeä asia, ja lisäksi sillä on suora vaikutus yrityksen tuottavuuteen. Uskomme, että työhyvinvoinnin merkitys tulee kasvamaan tulevaisuuden työelämässä”, kertoo Pontoksen toimitusjohtaja Timo Kokkila.

Hintsa Performancen palveluiden lähtökohtana on hyvinvoinnin holistinen malli. Mallin mukaan ihmisten hyvinvointi, jaksaminen ja työssä suoriutuminen edellyttävät tasapainoa muun muassa henkisen hyvinvoinnin, ravinnon, levon ja liikkumisen suhteen. Hintsa Performancen palveluista hyötyvät kansainväliset yritykset sekä useat vakuutusyhtiöt. Hintsan asiakkaisiin ja kumppaneihin kuuluvat muun muassa Nokia, Deloitte, Garmin, Lidl, Ericsson, Microsoft, Ricoh, Toshiba, Ilmarinen ja Zurich Life. Hintsan palveluiden piiristä löytyy myös suurin osa Formula 1 –kuljettajista sekä usea talli.

“Olemme hyvin innoissamme Pontoksen tulosta yhtiömme osakkaaksi. Hyvinvoinnin ja paremman työssä suoriutumisen merkitys on viime vuosina kasvanut erityisesti tietointensiivisillä aloilla. Robotisaation ja automatisaation myötä monet ihmisten suorittamat työtehtävät tulevat painottumaan inhimillisten ja kognitiivisten kykyjen ympärille, ja jaksamisella on tässä valtava merkitys. Kehitys tulee vain kiihtymään ja kattamaan yhä useampia toimialoja. Yksilön kannalta tässä on myös kyse siitä, että energiaa riittää töiden lisäksi muillekin elämän osa-alueille,” kertoo Hintsa Performancen toimitusjohtaja Jussi Räisänen.

“Pontoksen ja Hintsa Performancen yhteistyö on varsinkin kasvusijoittajien toimialalla merkittävä avaus. Odotamme yhteistyön Hintsa Performancen kanssa synnyttävän hienoja mahdollisuuksia molemmille yrityksille. Aiomme yhteistyön avulla mahdollistaa myös portfolioyhtiöidemme työhyvinvoinnin kehittämisen.” toteaa Timo Kokkila.

 

Lisätietoja:

Jussi Räisänen, CEO, Hintsa Performance, +41 79 260 1277, @jussiraisanen

Timo Kokkila, CEO, Pontos, +358 10 239 6359, @timokokkila 

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?