Ajankohtaista

Päivi Tomulasta Pontoksen kiinteistösijoitusjohtaja

0
(0)

Kiinteistöjohtaja Ville Jokela siirtyy vuoden 2020 alusta uusiin tehtäviin. Haikein mielin päästämme hänet Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtajaksi. Onnittelemme Villeä ja toivotamme hänelle menestystä tulevassa tehtävässä. Kiinteistösijoitusjohtajaksi nimitetään vahvan juridisen ja kiinteistötaustan omaava Päivi Tomula. Päivi on työskennellyt Pontoksella lakiasiainjohtajana ja kiinteistötransaktioiden parissa viimeiset kolme vuotta ja sitä ennen Cityconilla sekä SOK:lla tukemassa kiinteistötoimintoja. Päivi suorittaa parhaillaan kiinteistö- ja rakentamisalan eMBA-opintoja. Uudessa tehtävässään Päivi tulee keskittymään Pontoksen valmistumassa olevan kiinteistölähtöiseen liiketoimintaan nojautuvan strategian toteuttamiseen.

”Mahtavaa saada uusia haasteita Pontoksessa sisäisesti. Pontoksen työyhteisö on vertaistaan vailla ja minulle on tärkeää, että voin työskennellä yhtiössä, jonka arvopohja on linjassa omani kanssa. Uskon, että pystyn hyödyntämään vahvaa kiinteistötransaktiotaustaani ja intohimoani kiinteistöihin uudessa tehtävässäni.”, kertoo Päivi Tomula.

”Arvostan minulle tarjottua mahdollisuutta toimia monimuotoisen Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtajan tehtävässä. Parasta Pontoksessa on ollut mukavat ja osaavat työkaverit, työntekijä- ja hyvinvointilähtöinen yrityskulttuuri sekä vapaus hyödyntää omaa osaamistani. Uudet ja innostavat haasteet eivät kuitenkaan himmennä pontoslaisiin syntyneitä ystävyyssuhteita.”, kertoo Ville Jokela.

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?