Ajankohtaista

Pontos panostaa SRV:hen yhtiön uudessa alussa

0
(0)

Suomalainen perheyritys Pontos Oy on päättänyt lähteä vahvasti mukaan rakentamaan rakennusyhtiö SRV Yhtiöt Oyj:n uutta alkua. SRV ilmoitti tänään toimenpiteistään liittyen yhtiön tase- ja rahoitusaseman muutoksiin. Näihin muutoksiin sisältyy myös pääoman vahvistaminen osakeanneilla. Pontos on antanut sitoumukset osallistumisesta sekä suunnattuun osakeantiin että merkintäoikeusantiin. Näiden toteutuessa Pontoksesta tulee SRV:n suurin omistaja.

”Pontos toimii aktiivisena omistajana useissa yrityksissä ja entistä tiiviimpi yhteistyö SRV:n kanssa on merkittävä askel lisätä panostuksia kiinteistöliitännäiseen liiketoimintaan”, toteaa Pontoksen toimitusjohtaja Timo Kokkila.

Pontos haluaa olla kokonaisvaltainen kiinteistöalan kehittäjä. SRV:n liiketoiminta koulujen, kotien ja sairaaloiden rakentajana sekä kaupunkikeskusten kehittäjänä sopii erinomaisesti Pontoksen tulevaisuutta rakentavaan liiketoimintaan.

”Pontos haluaa omalta osaltaan kantaa myös vastuunsa ja tukea SRV:tä sen uudistumisessa. Pitkä ja vaikea kehitysprosessi on saatu valmiiksi ja yhtiö aloittaa sen historiassa uuden vaiheen. Sille syntyy nyt vahva tase ja sillä on erinomainen työkanta”, sanoo Pontoksen hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila.

Lisätietoja:

Timo Kokkila, Toimitusjohtaja timo.kokkila@pontos.fi
+358 (0)10 239 6359

SRV Yhtiöt Oyj:n tiedote aiheesta osoitteessa https://www.srv.fi/uutishuone/.

Lehdistötiedotteen pdf-liite ladattavissa alta.

Pontos Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka sijoittaa valikoidusti eri alojen kohteisiin sekä Suomessa että ulkomailla. Yhtiö on strategiansa mukaisesti kasvusijoittaja, jota kiinnostavat tulokset keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Yhtiön arvot ponnistavat kestävästä omistamisesta ja panostamisesta hyvään työkulttuuriin.

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Kokkila Timo

Timo Kokkila

CEO, Member of the Board

+358 10 239 6359

Liitteet

Pontos panostaa SRV:hen yhtiön uudessa alussa

Pontos-lehdistötiedote_06022020.pdf, 141 kt

Lataa