Ajankohtaista

Pontos on tehnyt lahjoituksen Aalto-yliopiston uuteen omistajuuden professuuriin

Pontos on tehnyt lahjoituksen Aalto-yliopiston uuteen omistajuuden professuuriin
Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun lahjoittajaseinäteos. Kuva: Mikko Raskinen
0
(0)

Pontos Group on tehnyt lahjoituksen Aalto-yliopiston uuteen omistajuuden professuuriin. Lahjoitusvaroin perustettavan professuurin avulla edistetään laadukasta akateemista tutkimusta ja opetusta sekä kasvatetaan suomalaista omistajaosaamista ja omistajuuden kulttuuria. 

”Vakaa ja osaava omistajuus on yksi keskeinen edellytys menestyvälle yritystoiminnalle. Se on meille tärkeä teema, sillä olemme aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja. Olemme ylpeitä voidessamme tukea professuuria, joka liittää omistajuuden kiinteäksi osaksi akateemista tutkimusta ja opetusta sekä tuottaa laadukasta tutkimustietoa yhteiskunnallisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi”, sanoo Pontoksen toimitusjohtaja Timo Kokkila. 

Yhtiöiden kokonaisvaltainen omistaminen ja kehittäminen vaatii erityistä ja laaja-alaista asiantuntemusta. Uusi professuuri vahvistaa omistamisen tutkimusta ja opetusta merkittävällä tavalla. Omistajuus vaikuttaa laajasti yritysten toimintaan, ja sitä kautta sillä on laajat yhteiskunnalliset vaikutukset. Uusi professuuri tuo tutkimustiedon ja parhaat kansainväliset käytännöt osaksi tätä omistajuuden osaamista, mikä on korvaamattoman tärkeää vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan kannalta. Yhteistyön ja vuorovaikutuksen kautta turvaamme suomalaisen liike-elämän jatkuvaa menestystä globaalissa liiketoimintaympäristössä”, Kokkila jatkaa.   

Lue lisää:

Uutinen Aalto-yliopiston nettisivuilla: Aalto-yliopistoon perustetaan ainutlaatuinen omistajuuden professuuri 

Aalto-yliopiston sivu omistajuuden lahjoitusprofessuurista

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Kokkila Timo

Timo Kokkila

Hallituksen jäsen, toimitusjohtaja

+358 10 239 6359