Ajankohtaista

R8tech voitti Ison-Britannian kansainvälisen kaupan ministeriön palkinnon

0
(0)

Pontoksen portfolioyhtiö R8 Technologies (R8tech) on voittanut GREAT Tech for Change -kategorian Iso-Britannian kansainvälisen kaupan ministeriön (UK’s Department for International Trade, DIT) Tech Rocketship Awards Europe 2020–21 -kilpailussa. Tunnustus vahvistaa yhtiön asemaa sekä Iso-Britanniassa että kansainvälisesti. Kategoriavoiton palkintona R8tech:ille luodaan yhtiön tarpeiden mukaan räätälöity liiketoiminnan kehittämisohjelma Iso-Britannian markkinoita varten.

”R8tech:in tekoälypohjainen ratkaisu tukee kiinteistöalan yhtiöiden kestävyys- ja tehokkuustavoitteita. Pidämme Ison-Britannian markkina-aluetta erityisen houkuttelevana, sillä siellä toimii runsaasti tämäntyyppisiä yrityksiä. Yhteistyö DIT:n kanssa tuo meille huomattavia mahdollisuuksia kasvattaa luotettavuutta, näkyvyyttä ja verkostoitumisedellytyksiä Isossa-Britanniassa”, totesi Siim Täkker, R8 Tech:in toimitusjohtaja.

Ensimmäistä kertaa Euroopassa järjestetty Tech Rocketship Awards -tapahtuma on arvostettu DIT:n startup-yrityksille suunnattu ohjelma. Tällä kertaa ohjelma veti puoleensa satoja osallistujia eri puolilta Eurooppaa ja Israelista. 24 yhtiötä kilpailivat keskenään kahdessa semifinaalissa, ja 8 nopeasti kasvavaa yritystä valittiin kategoriavoittajiksi.

Kilpailu on siirtymässä finaalivaiheeseen, jossa arvostetut tuomarit valitsevat kahdeksan kategoriavoittajan joukosta kolme voittajaa. ”Olen ylpeä saadessani toimia tulevan Tech Rocketship Awards -kilpailun tuomaripaneelissa ja auttaa tunnistamaan eurooppalaisia teknologiayrityksiä, joilla on nopean kasvun ja kansainvälisen kasvun tavoitteita”, sanoi Ison-Britannian investointiministeri Lord Grimstone of Boscobel.

Lisätietoja tapahtumasta on saatavilla Tech Rocketship Awards Europen nettisivuilla.

Pontos Group on suomalainen perheyhtiö, joka sijoittaa kiinteistöihin, kiinteistökehittämiseen, kiinteistöalan digitalisaatioon, kasvuyrityksiin ja pääomarahastoihin. Yhtiö on aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja, joka on sitoutunut portfolioyhtiöidensä jatkuvaan kehittämiseen. Se sijoittaa kiinteistöihin ja yhtiöihin Suomessa ja lähialueilla sekä pääomarahastoihin globaalisti. Pontoksen tavoite on lisätä sijoituksia kiinteistöalan digitalisaatioon ja kiinteistöjen elinkaaren kehittämiseen aina rakentamisesta kiinteistöjen käyttämiseen. Yhtiö pyrkii siten kehittämään kaupunkeja ja asuinkeskuksia ihmisten ja ympäristön kannalta kestävästi.

R8 Technologies keskittyy vähentämään energiankulutusta kaupallisissa kiinteistöissä sisäilman laatua heikentämättä. Yhtiö on PropTech Finlandin, UK PropTechin ja GreenTech Alliancen jäsen. Yhtiö toimii 12 eri maassa eri puolilla EU:ta, muun muassa Portugalissa, Suomessa, Itävallassa, Alankomaissa ja Puolassa. Yhtiön päämaja sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Sen asiakkaita ovat esimerkiksi WeWork, CBRE, EDP, Sokotel ja EFTen Capital. Vuonna 2019 R8tech palkittiin Ramboll Bright Ideas Challenge -kilpailun voittajana. Vuonna 2020 Wealth&Finance International palkitsi R8techin Best Building Energy Efficiency Solution -ratkaisun. Lisätietoja: https://r8tech.io.

Kansainvälisen kaupan ministeriö (Department for International Trade) tukee Iso-Britannian yritysten vientiä, kotimaahan ja ulkomaille suuntautuvien sijoitusten tekemistä. neuvottelee markkinoillepääsystä ja kauppasopimuksista ja edistää vapaata kauppaa. Lisätietoja osoitteessa www.gov.uk/government/organisations/department-for-international-trade sekä LinkedInissä ja Twitterissä @tradegovuk

 

 

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?