Ajankohtaista

Pontoksen portfolioyhtiö Hintsa ostaa teknologiayritys Grasp:n

Pontoksen portfolioyhtiö Hintsa ostaa teknologiayritys Grasp:n
Hintsan toimitusjohtaja Annastiina Hintsa ja Grasp:n perustaja Ed Beccle
0
(0)

Pontoksen portfolioyhtiö Hintsa Performance on ostanut brittiläisen digitaalisen mentorointialustan Grasp:n, joka tarjoaa jokaiselle organisaation työntekijälle roolista riippumatta mahdollisuuden olla yhteydessä yrityksen muihin työntekijöihin, mikä auttaa luomaan sitoutuneita yhteisöjä ja avointa kulttuuria. Yhteistyö tähtää mahdollisimman kokonaisvaltaisien, ennaltaehkäisevien ja vaikuttavien hyvinvointipalveluiden edistämiseen yritysmaailmassa.

Hintsan nopea kasvu yrityssektorilla ja kasvava maailmanlaajuinen kysyntä ovat vauhdittaneet Hintsan kehitystä teknologiaa hyödyntäväksi valmennusyritykseksi. Brittiläisen sarjayrittäjä Ed Becclen luoman teknologian avulla Hintsa voi nyt tuoda metodinsa ja ihmislähtöisen valmennuksensa ylimmästä johdosta kaikkien työntekijöiden saataville. Hintsa toimii jo nyt yli 500:n organisaation johdon kanssa maailmanlaajuisesti ja Hintsan palvelut kattavat sen suurimmissa asiakasorganisaatioissa yli 40 000 työntekijää.

“Pontoksella uskomme vahvasti, että henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen johtaa pitkällä aikavälillä myös parhaisiin taloudellisiin tuloksiin. Olemme erittäin tyytyväisiä kehityskulkuun, jossa hyvinvoinnin lisäämistä kyetään edistämään työyhteisöissä erilaisilla tavoilla. Grasp:n ostaminen on yksi osa Hintsan entistäkin vahvempaa strategista panostusta palveluidensa digitalisointiin. Näin Hintsan huipputason valmennus tulee entistä paremmin asiakkaiden koko henkilöstön saataville heidän omien älypuhelintensa kautta”, kertoo Pontoksen sijoituspäällikkö ja Hintsan hallituksen jäsen Tor-Oskar Karlberg.

Kuva Pontoksen sijoituspäälliköstä ja Hintsan hallituksen jäsenestä Tor-Oskar Karlbergista
Pontoksen sijoituspäällikkö ja Hintsan hallituksen jäsen Tor-Oskar Karlberg

Yhteistyön taustalla on kehityskulku, jossa hyvinvointi tunnistetaan yritysten strategisena voimavarana. ”Työntekijöiden hyvinvointi ei ole enää pelkästään mukava lisä. Siitä on tullut välttämättömyys. Tämä näkyy myös siinä, miten syväluotaavia keskusteluja käymme tällä hetkellä yritysjohtajien kanssa ympäri maailmaa. Toisaalta muihin yritysprosesseihin ja ohjelmistoihin verrattuna hyvinvointi on erittäin henkilökohtaista. Jotta voidaan todella vaikuttaa miljooniin ihmisiin, työhyvinvoinnissa tarvitaan seuraavan sukupolven teknologiaa ja samankaltaista käyttökokemusta kuin johtavissa kuluttajatuotteissa”, kertoo Hintsa Performancen toimitusjohtaja Annastiina Hintsa.

Lue kaupasta lisää Hintsa Performancen uutisesta (EN).

Pontos Group on suomalainen perheyhtiö, joka sijoittaa kiinteistöihin, kiinteistökehittämiseen, kiinteistöalan digitalisaatioon, kasvuyrityksiin ja pääomarahastoihin. Yhtiö on aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja, joka on sitoutunut portfolioyhtiöidensä jatkuvaan kehittämiseen. Se sijoittaa kiinteistöihin ja yhtiöihin Suomessa ja lähialueilla sekä pääomarahastoihin globaalisti. Pontoksen tavoite on lisätä sijoituksia kiinteistöalan digitalisaatioon ja kiinteistöjen elinkaaren kehittämiseen aina rakentamisesta kiinteistöjen käyttämiseen. Yhtiö pyrkii siten kehittämään kaupunkeja ja asuinkeskuksia ihmisten ja ympäristön kannalta kestävästi. Lisätietoja: www.pontos.fi.

Hintsa Performance on maailman johtava valmennusyritys. Jo yli 20 vuoden ajan yritys on osoittanut tieteeseen perustuvan valmennusmenetelmänsä toimivuuden liike-elämän ja urheilun haastavimmissa ympäristöissä. Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa Formula 1 ‑mestareita, Fortune 500 ‑toimitusjohtajia ja maailmanlaajuisia organisaatioita, jotka kaikki luottavat Hintsaan optimoidakseen suorituskykyään. Yritys työllistää yli sata asiantuntijaa, ja sillä on toimipisteet Lontoossa, Zürichissä, Dubaissa, Helsingissä ja Zugissa. www.hintsa.com

 

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?