Ajankohtaista

Pontoksen portfolioyhtiö LAK Real Estate vaihtaa nimensä AVIA Real Estateksi

0
(0)

 Pontoksen portfolioyhtiö LAK Real Estate ottaa elinkaarellaan seuraavan merkittävän askeleen Aviapolis-alueen kehittäjänä ja vaihtaa nimensä AVIA Real Estateksi. Nimenmuutos ankkuroi yhtiön entistä vahvemmin lentokenttäkaupungin ja Aviapolis-alueen johtavaksi kiinteistökehittäjäksi.

Yhtiön omistuksessa olevat kiinteistöt ovat jo osittain siirtyneet Avia-perheen jäseniksi, ja nyt myös yhtiön nimi halutaan ankkuroida entistä vahvemmin osoittamaan tulevaisuuden askelmerkkejä. Uusi nimi AVIA Real Estate viestii vahvasti yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista.

”Yhtiö on toiminut jo pitkään merkittävänä Aviapolis-alueen kehittäjänä, ja seuraavien vuosikymmenien aikana asemamme aluekehittäjänä vahvistuu edelleen. Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus olla rakentamassa uutta, uniikkia lentokenttäkaupunkia aivan alusta alkaen yhdessä alueen muiden toimijoiden ja Vantaan kaupungin kanssa. Vastuullinen ja kestävä rakentaminen on ollut korkealla kehitystyömme agendassa alkaen jo kaavoitusvaiheesta, ja uusia hankkeita lähtee nyt reilusti liikkeelle. Nyt on aika laittaa niin sanotusti seuraava vaihde silmään”, sanoo AVIA Real Estaten toimitusjohtaja Ilkka Pitkänen.

Lisätietoja löydät yhtiön nettisivuilta, www.aviarealestate.fi.

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Tomula Päivi

Päivi Tomula

Kiinteistösijoitusjohtaja

+358 40 643 2809