Ajankohtaista

Pontoksen vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2021 on julkaistu

0
(0)

Vuosi 2021 oli Pontokselle erinomainen. Kehityimme kaikilla keskeisillä osa-alueilla ja kasvuvauhtimme oli pitkän aikavälin ennustettamme selvästi nopeampaa. Koronasta huolimatta pidimme katseemme strategiassamme: kestävän yritystoiminnan ja elinvoimaisten kaupunkien kehityksessä.

Panostimme tiimihenkeen ja yhtiöidemme kehitys jatkui suotuisasti. Työ maapallon kantokyvyn säilyttämiseksi jatkui konsernin hiilineutraaliustavoitteilla sekä portfolioyhtiöidemme ansiokkaalla toiminnalla.

Klikkaa tästä lukeaksesi juuri julkaistun vuosi- ja vastuullisuuskatsauksen 2021!

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?