Ajankohtaista

Kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula valittu Green Building Council Finland:n hallitukseen

Kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula valittu Green Building Council Finland:n hallitukseen
Pontoksen kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula
0
(0)

Pontoksen kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula on valittu Green Building Council Finland -verkoston hallituksen jäseneksi. Verkoston tavoitteena on, että rakennettu ympäristö on keskeinen osa ilmastonmuutoksen ratkaisua.

“Arvostan suuresti mahdollisuutta päästä uutena hallituksen jäsenenä edistämään kiinteistö- ja rakennusalan matkaa kohti kestävää rakennettua ympäristöä ja hiilineutraaliutta. Suuri määrä kiinteistö- ja rakennusalan toimijoita on jo aloittanut toimenpiteet ympäristövastuuasioissa, joten lähtökohta onnistumiselle on olemassa. Tästä huolimatta uskon, että suurimmat ja vaikeimmat askeleet ovat vielä ottamatta. Onnistuminen vaatii niin rohkeutta, suunnitelmallisuutta, uusien innovaatioiden ja teknologian hyödyntämistä kuin totuttujen toimintatapojen muuttamista ja yhteistyötä arvoketjun eri vaiheissa toimivien sidosryhmien välillä”, kommentoi Tomula.

Muut hallituksen jäsenet ovat: Pasi Suutari (SOK, Miimu Airaksinen (SRV), Hannamari Koivula (Antilooppi), Mikko Marjalaakso (Betolar), Kaisa-Reeta Koskinen (Helsingin kaupunki), Anna Tiri (KONE), Petri Valkama (NREP), Jukka Viitanen (NRC Group ASA), Liisa Jäätvuori (A-Insinöörit), Ville Reinikainen (Granlund)

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Tomula Päivi

Päivi Tomula

Kiinteistösijoitusjohtaja

+358 40 643 2809