Ajankohtaista

Viru Keskuksen myynti on toteutunut

0
(0)

Pontos on saattanut päätökseen Tallinnassa sijaitsevan Viru Keskuksen myynnin virolaisille kiinteistösijoitusyhtiöille AS Kapitel ja Tristafan Oü kun Viron kilpailuviranomainen on vahvistanut kaupan. Kauppahinta on kaupan osapuolten sopimuksella salainen.

Pontos uutisoi 8.12.2023 myyvänsä omistusosuutensa Viru Keskuksesta, jonka vuokrattava pinta-ala on noin 29 000 m² ja jossa toimii tällä hetkellä lähes 100 liikettä. Pontos ja Kapitel ovat tehneet yhteistyötä Viru Keskuksen kehittämisessä aina sen rakentamisesta saakka, vuodesta 2004.

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Tomula Päivi

Päivi Tomula

Kiinteistösijoitusjohtaja

+358 40 643 2809