Ajankohtaista

Viru Keskuksen menestystarina – Viru-hotellin keittiöstä Viron vierailluimmaksi paikaksi

0
(0)

Pontos myi hiljattain osuutensa Viron vähittäiskaupan lippulaiva Viru Keskuksesta pitkäaikaiselle kanssaomistajalle Kapitelille sekä kiinteistösijoitusyhtiö Tristafanille. Mitä omistajuus piti sisällään? Millainen oli yhtiön matka Viru-hotellin keittiöstä Viron vierailluimmaksi paikaksi?

Katso video, jossa Pontoksen hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila, Pontoksen kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula, Kapitelin toimitusjohtaja Taavi Ojala sekä Viru Keskuksen toimitusjohtaja Gertti Kogermann jakavat näkemyksensä Viru Keskuksen tarinasta.

Katso video menestystarinasta klikkaamalla tätä linkkiä!

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?