Ajankohtaista

Pontos myi kauppapaikat Kajaanissa ja Imatralla sekä logistiikkavaraston Kouvolassa

Pontos myi kauppapaikat Kajaanissa ja Imatralla sekä logistiikkavaraston Kouvolassa
Kajaanin kauppapaikka 18
5
(1)

Pontos Group on myynyt Kauppapaikka 18 -kauppakeskuksen Kajaanissa, kauppakeskus Mansikkapaikan Imatralla ja logistiikkavaraston Kouvolassa. Kohteet kuuluivat kymmenen kohteen ReLog-portfolioon, jonka Pontos osti keväällä 2019 NREP:iltä. Kajaanin kauppapaikan ostaja on paikallinen sijoittaja B&E Rakennuttajat, Mansikkapaikan ostivat paikalliset sijoittajat Fineco Kiinteistöt ja Wiraskorpi, ja Kouvolan varaston hankki sijoitusyhtiö Indlog Properties.

Myydyt kiinteistöt jatkavat Pontoksen ReLog -portfolion divestointistrategiaa. ”Olemme iloisia, että Kajaanin Kauppapaikka ja Mansikkapaikka menivät paikalliseen omistukseen, jossa niiden kehittämistä voidaan jatkaa niin, että ne palvelevat lähiyhteisöjä jatkossakin. Olemme tyytyväisiä myös täyteen vuokratun Kouvolan kohteen divestoinnista Indlog Propertiesille”, kommentoi Pontoksen kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula.

ReLog-portfolioon kuului vuonna 2019 kymmenen eri puolilla Suomea sijaitsevaa logistiikka-, varasto- ja kauppapaikkakohdetta, joiden vuokrattava kokonaispinta-ala oli yhteensä 95 500 neliömetriä.

Pontos osti maaliskuussa 2019 NREP:n osuuden NREP C1 -kiinteistöportfoliosta (ReLog-portfolio), minkä jälkeen Pontos omisti portfolion 100-prosenttisesti. Pontos osti portfoliosta 70 prosentin osuuden jo vuonna 2014.

Mitä pidit artikkelista?

Olemme pahoillamme, ettet pitänyt artikkelistamme.

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Haluatko kertoa, miten voisimme parantaa artikkeleitamme jatkossa?

Lisätietoja

Tomula Päivi

Päivi Tomula

Kiinteistösijoitusjohtaja

+358 40 643 2809