Tilaa Ombria Resortin uutiskirje!

Uutiskirjeessä saat suoraan sähköpostiisi uutisia Ombria Resortin rakentamisen edistymisestä ja kestävästä aluekehityksestä. Uutiskirje (EN) ilmestyy 1–4 kertaa kuukaudessa.

Ombria Resort on kestävän aluekehityksen suunnannäyttäjä Portugalin Algarvessa. Suomalainen perheyhtiö Pontos omistaa hankkeen kokonaan.

Ombria Resort on kestävään matkailuun erikoistunut 153 hehtaarin kestävä aluekehityshanke Portugalin Algarvessa, rauhallisessa luonnonmaisemassa. Alue avautuu käyttöön vuonna 2022 ja se sijaitsee noin 20 kilometrin ajomatkan päässä Faron lentokentältä.

Ombria Resortissa yhdistyvät laadukas vapaa-aika, luonto sekä aito kyläyhteisö. Resortiin kuuluvat 76 huoneen hotelli, 65 täyden palvelun ’Viceroy at Ombria Resort’ luksushuoneistoa, 12 villaa sekä 18-reikäinen Jorge Santana da Silvan suunnittelema golfkenttä. Ne ovat sopusoinnussa lähiympäristön kanssa. Alueen Viceroy-luksushuoneistot ja villat ovat nyt myynnissä!

Resortin vieressä sijaitsee luonnonpuisto ja alueelta on noin 15 minuutin ajomatka merenrannalle. Resort on kiinteä osa kyläyhteisöä ja alueella on monipuolisia urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille.