AVIA Real Estate

AVIA Real Estate on kiinteistösijoitus- ja kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa toimisto- ja logistiikkatiloja Helsinki-Vantaan lentokenttäympäristössä. Yhtiön portfolioon lukeutuvat lentokentällä sijaitsevat Hilton ja Scandic-hotellit sekä toimistotalot Avia Pilot, Avia Wing ja Avia Fleet. Uuden, suoraan terminaaliin johtavan lentokenttähotellin rakennustyöt ovat käynnissä ja hotelli aukeaa kesällä 2024.

Yhtiö rakentaa vuoteen 2040 mennessä lentoaseman sykkeeseen 40 000 työpaikan ja 20 000 asukkaan urbaanin kaupunkikeskuksen Avia Cityn joka on täynnä mahdollisuuksia, tasokkaita palveluja ja kansainvälistä tunnelmaa ja joka sulautuu saumatta virkistäviin viheralueisiin. Yhtiö hallinnoi lisäksi Avia Clubia, joka on joustava toimitilaratkaisu mahdollistaen varautumisen hybridityön tarpeisiin nopeasti ja helposti.

Yhtiön kiinteistöportfolion koko on yhteensä noin 170 000 neliömetriä. AVIA Real Estatella on lisäksi noin 400 000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta Aviapoliksen alueella, joka on Suomen kiivaimmin kasvava työn ja yrittämisen keskus.

aviarealestate.FI

Viru Keskus

Viru Keskus, Viron merkittävin ostos- ja kaupunkikeskus, sijaitsee Tallinnan sydämessä, vanhan kaupungin kyljessä.

Vuonna 2022 uudistetussa Viru Keskuksessa ovat edustettuina kansainväliset muotibrändit ja vähittäiskauppakonseptit. Laadukkaan muodin lisäksi Viru Keskuksessa on panostettu elämyksiin, kuten kauneus- ja hyvinvointipalveluihin sekä laadukkaisiin ravintoloihin. Keskuksesta löytyy Viron suurin kauneus- ja korualue, maailman parhaana palkittu kirjakauppa, Viron ainoita flagship-kauppoja sekä ainutlaatuinen 16 ravintolan Food Hall –konsepti terasseineen ja artesaaniolut-baarineen.

Keskuksen katolla on kesäisin padel-kenttä ja Viru Keskus tarjoaa kävijöilleen laadukkaita kulttuuritapahtumia. Vuosittainen vierailijamäärä on noin 15 miljoonaa kävijää ja liikevaihto noin 130 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä keskuksessa toimii yli 90 liikettä. Vuokrattavissa oleva pinta-ala on noin 29 000 m².

Viru Keskus sai marraskuussa 2022 ainoana kauppakeskuksena Baltiassa korkeimman platinatason Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) -sertifikaatin Operations & Maintenance (O&M) -luokassa. Viru Keskus on jo pitkään tehnyt vuosittain 15 prosentin kokonaisenergiansäästöä käyttämällä Pontoksen toisen portfolioyhtiön R8 Technologiesin itseoppivaa tekoälyyn perustuvaa ohjelmaa.

virukeskus.com

Ombria Algarve

Ombria on Pontoksen moderni ja kestävä aluekehityshanke Algarvessa, Portugalissa. Luontoa ja paikallista kyläyhteisöä syleilevä kohde sisältää 150-huoneisen hotellin, golfkentän ja yli 300 asuinkiinteistöä sekä lukemattomia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Alueen koko on 153 hehtaaria.

Luksusmajoitus- ja sijoituskohde Ombria on kylä kylässä -konsepti paikallisen, läheisen Loulén kylän välittömässä läheisyydessä. Alue kiinnittyy täysin paikalliseen yhteisöön Luonto on Ombrian arvokkain voimavara. Luonnonpuiston vieressä sijaitseva kokonaisuus tarjoaa upean miljöön lisäksi viiden tähden majoituksen. Lisäksi alueella on erinomaiset kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan mahdollisuudet.

Ombriassa on harrastuksia koko perheelle esimerkiksi golfin, patikoinnin, pyöräilyn, hedelmien poiminnan sekä hunajankeräyksen muodossa.

OMBRIA.COM

RYO

RYO on Aukštaitijan alueen johtava ostoskeskus, joka sijaitsee Liettuan viidenneksi suurimmassa kaupungissa, Panevėžysissa. Tammikuussa 2015 päättyneiden peruskorjaus- ja laajennustöiden jälkeen ostoskeskuksen vuokrattava pinta-ala on nyt 24 000 m2. Ajanmukaistetussa ja modernissa ostos- ja vapaa-ajan keskuksessa on aiempaa enemmän muotiliikkeitä ja ravintoloita. Niihin kuuluvia kansainvälisiä ja paikallisia brändejä ovat mm. H&M, Lindex, New Yorker, Takko, Camel Active, Deichmann, Rimi, KFC ja Apranga. RYO valittiin Baltian maiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2016.

ryo.lt

Renor

Renor on suomalainen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on aktiivinen rooli kestävän kaupunkiympäristön kehittämisessä. Renor tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia tila- ja palveluratkaisuita historiallisissa rakennuksissa, joita yhtiö muuntaa eloisiksi kaupunkikortteleiksi.

Renor huolehtii vuokraus- ja ylläpitopalvelujen sujumisesta, kiinteistöjen kehittämisestä ja niihin liittyvästä uudisrakentamisesta. Yhtiön kiinteistöportfolion koko on yhteensä noin 240 000 neliömetriä, lisäksi yhtiöllä on noin 300 000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta. Kohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla Vantaalla, Lahdessa, Porissa, Forssassa ja Porvoossa. Yhtiö uudistaa paitsi omia kiinteistöjään mutta myös kokonaisia kaupunkialueita.

Renor vähentää kiinteistökohteidensa ympäristökuormitusta vastuullisuusohjelmansa mukaisesti.

renor.fi

Sokos Hotel Viru

Majoitusalan historiallinen suunnannäyttäjä Viru-hotelli on kautta aikojen ollut Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat. Tallinnan keskustassa sijaitseva legendaarinen 500 huoneen Original Sokos Hotel Viru tarjoaa upeat näkymät yli kattojen sekä monipuolisen hotellihuonevalikoiman. Viru Conference Centerissä on kokoustiloja jopa 1 200 ihmiselle. Hotellista on suora sisäyhteys kauppa- ja kaupunkikeskus Viru Keskukseen.

Sokos Hotelsilla on Tallinnan hotellin lisäksi yhteensä yli 40 hotellia Suomessa.

Vuokrattavissa oleva pinta-ala on 37 000 m².

sokoshotels.fi

viru.ee

ReLog kiinteistöportfolio

ReLog-kiinteistöportfolio käsittää eri puolilla Suomea sijaitsevia liiketila-, logistiikka-, varastokohteita, joiden vuokrattava kokonaispinta-ala on 24 000 m2.